Racing games voor op de playstation 5

De Playstation 5 is de nieuwste versie van de playstation reeks, er zijn verschillende nieuwe dingen aan toegevoegd en het belangrijkste is de betere speelervaring natuurlijk. Je kunt op de playstation 5 allerlei verschillende spellen spelen, in deze tekst gaan we het hebben over verschillende soorten racing games voor op de playstation 5.

F1 2021 

De populairste racing game die gebaseerd is op de echte formule 1, je hebt in deze game ook een carrièremodus. In deze carrière modus kunnen ook jouw vrienden deelnemen aan je carrière en kun je dus ook samen spelen.

Gran Turismo 7: 25th Anniversary Edition

Gran Turismo 7 is een racegame met veel verschillende mogelijkheden, zo kun je competitief racen of voor de lol, auto’s verzamelen of juist auto’s ontwerpen. Ook zijn er verschillende gamemodes zoals GT-campagne, Arcade en rijschool.

WRC 10

WRC 10 is het vervolg op de succesvolle game WRC 9, het is een nieuwe game op het gebied van offroad-simulatie. Het gaat dus om racen en is speciaal voor alle rally fans. Je kunt in deze game meerdere parcours afleggen en er is een super brede carrière mode waarbij je verschillende landen, uitdagingen en rally’s hebt.

Gear Club Unlimited 2

In deze game kun je racen over de bergen, door een natuurpark, midden in de woestijn of juist langs de kust. Het is de bedoeling je positie in de race te verdedigen, je hebt meer dab 250 verschillende races dus je zult niet snel uitgekeken zijn op de game. Het is ook mogelijk om vriendschappelijke races te spelen of juist weer mee te doen aan kampioenschappen. 

Heb jij nou het idee dat een racing game helemaal bij jou past? In de Ubisoft Store kun verschillende racing games vinden met de beste speelervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *