Op deze manier zal je altijd het juiste sieraad cadeau doen

De feestmaand is in volle gang, dat betekent cadeaus kopen voor anderen! Of je nou wel of niet zeker weet wat je wil gaan kopen, denk er vooral goed over na wat je cadeau wil doen. Het vinden van het perfecte cadeau voor familie, vriendin of een speciaal iemand kan soms moeilijk zijn. Met zoveel keuzes is het gemakkelijk om overweldigd te raken. Als u een goed cadeau wilt vinden, beschouw sieraden dan als een goed geschenk. Sieraden zijn een eeuwig geschenk, altijd gewaardeerd en geprezen. Maar hoe weet je zeker dat je cadeau perfect is? Waar moet u op letten bij het kopen van sieraden voor uw dierbaren? Lees snel verder voor een aantal tips.

1. Past het cadeau bij de ontvanger

Iedereen heeft natuurlijk een verschillende stijl en een verschillende smaak, wat de een een prachtig paar oorbellen of een lief armbandje vindt, vindt de ander niet mooi. Kijk dus goed naar wat de ontvanger normaal voor sieraden draagt, is het subtiel, elegant of juist wat gedurfder of eigenzinniger? Zoek naar sieraden die de smaak van de ontvanger weerspiegelen.

2. Welke kleur past bij de ontvanger?

Herinner je je de kleuren van de sieraden die deze persoon gewoonlijk draagt: goud, roségoud en kopertinten, zilver / witgoud of edelstenen? Wat past bij haar huid- / haar- / oogkleur? Draagt ​​ze meestal eenvoudige, warme kleuren, koele kleuren of beide? Mensen die warme kleuren dragen (oranje, rood, geel en een combinatie van deze kleuren) zien er meestal beter uit met gouden sieraden, terwijl mensen die koelere kleuren dragen (blauw, groen, lichtpaars) er beter uitzien met zilveren sieraden. Als ze van neutrale kleuren houdt, zijn beide geschikt.

3. Welke stijl sieraden past bij de ontvanger

Kies sieraden die passen bij de huidige levensstijl en garderobe waar de ontvanger zich in bevindt. Droeg de ontvanger bijvoorbeeld eerst altijd zilver maar draag hij/zij nu liever goud, dan is het natuurlijk logisch als je met gouden sieraden aankomt. Het zou namelijk wat vreemd en niet doordacht overkomen als je met zilveren sieraden komt aanzetten.

4. Zorg ervoor dat het gegeven sieraad een aanvulling is voor de ontvanger

Als de ontvanger graag oorbellen draagt die een statement maken dan zal een wat subtielere ketting hier bijvoorbeeld bij passen, zodat het geheel in evenwicht. Houdt dit dus altijd in gedacht!

Klik hier voor mooie sieraden die je cadeau kunt doen, of natuurlijk voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *