Mooie cadeaus om te geven als aandenken

Wanneer je een keer wat anders wil geven dan wat gebruikelijk gegeven wordt, kun je eens gaan kijken naar een persoonlijk cadeau. Dit kan dan bijvoorbeeld in de vorm van een beeld. Hierbij kun je kiezen uit verschillende soorten beelden, zo voor ieder persoon is er wel iets wat ze leuk zullen vinden. Bijvoorbeeld een mooi borstbeeld, of eventueel een voetafdruk van je baby, of juist een beeld van zijn of haar volledige lichaam om in de kamer te zetten. Het is maar net wat je het liefste wil. Bij bodycasting is dit allemaal mogelijk om te maken, en kan je zo een uniek cadeau geven als aandenken aan een mooie tijd. 

Het maken van een beeld

Wanneer je weet wat voor soort beeld je wil gaan maken, is de rest eigenlijk heel simpel. Je hoeft alleen maar degene van wie je het beeld wil maken mee te nemen naar een plek die gespecialiseerd is in het maken van beelden aan de hand van een schets of mal. Zodra je daar dan bent aangekomen zal er een schets of mal worden gemaakt van het door jouw gekozen beeld en vervolgens zal daarvan dan het uiteindelijke beeld gemaakt worden. Dit beeld kan je dan na ongeveer acht weken ophalen en een mooi plekje in je huis geven, bijvoorbeeld in de woonkamer of de slaapkamer.

De herinnering

Het beeld is klaar en staat in je woonkamer, elke keer dat je ernaar kijkt herinner je weer van wie je het cadeau hebt gegeven en hoe leuk het was om dat te maken. Het is eigenlijk een stukje herinnering dat vereeuwigd is in de vorm van een beeld en welke je nu dus niet zomaar meer zal vergeten zolang dat beeld aanwezig is in je woonkamer of andere kamer waar je vaak komt. Zelfs jaren later zal je dit moment nog herinneren wanneer je het beeld bijvoorbeeld van zolder onder het stof vandaan haalt, en dan kan je weer terugdenken aan die oh zo goede oude tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *