Met de kinderen op vakantie

kindercampings frankrijk

Ga je met het hele gezin op vakantie de camping, dan verwacht je wel dat er iets te doen is voor de kinderen. Kindercampings Frankrijk zijn er gelukkig genoeg te vinden, door heel Frankrijk vind je altijd een leuke geschikte camping om met kinderen te verblijven. Speeltuinen, een kinderdisco, sport en spelmogelijkheden en natuurlijk niet te vergeten een zwembad waar jong en oud lekker kunnen zwemmen. Ouders komen ook tot rust als de kinderen lekker aan het spelen en zwemmen zijn, vakantie voor iedereen dus. Je kunt een accommodatie huren, of zelf met je eigen kampeermiddel overnachten op de verschillende campings.

Familiecamping

Ben je op zoek naar een echte familiecamping in de Dordogne, hoef je niet verder te zoeken. Vlakbij de middeleeuwse stad Sarlat vind je deze leuke camping voor kinderen, de camping is erg ruim opgezet en voorzien van vele leuke activiteiten voor jong en oud. Een verwarmd zwembad met een kinderbadje erbij, speeltuinen en voor de kinderen Nederlandse animatie wat natuurlijk ook ideaal is. Het heuvelachtige terrein is geschikt voor mensen die goed ter been zijn, de perfecte camping voor gezinnen met kinderen en mensen die de rust willen opzoeken op vakantie.

kindercampings frankrijk

Zuid Frankrijk

Gelegen in de Ardèche in het zuiden van Frankrijk, een van de leukste kindercampings Frankrijk. Een geweldig en prachtig zwembad waar kinderen zich uren kunnen vermaken, maar ook de trampoline en de speeltuin zijn erg gewild bij de kleintjes. In de avond kunnen de kinderen op stap naar de kinderdisco op de camping, de camping heeft een restaurant en bbq liefhebbers zijn hier zeker ook niet vergeten. In de omgeving kun je heerlijke wandel en fietstochten maken, maar ook het beklimmen van een berg of een mountainbike tour behoort tot de mogelijkheden. Vertier voor jong en oud, voor mensen die rust willen en sportieve mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *