Kerstcadeau tip voor komende Kerst

De dagen worden korter en het wordt langzaam steeds iets kouder buiten. Een sombere periode waarin veel mensen een winterdip ervaren. Zeker nu men vanwege de Corona maatregelen al weinig beleven is het belangrijk naar leuke dingen uit te blijven kijken. Een lichtpuntje in deze donkere periode zijn de feestdagen. Naast Sinterklaas heb je in december natuurlijk ook Kerst om naar uit te kijken. Vanwege de Corona maatregelen zal de Kerst viering dit jaar vast anders verlopen dan in voorgaande jaren. Grote groepen zijn verboden en familie die geen zelfde huishouden zijn moeten afstand van elkaar bewaren. Een voordeel aan de Corona periode is dat men veel geld heeft kunnen besparen doordat men bijvoorbeeld niet op vakantie is geweest. Restaurants zijn dicht en uitgaan is verboden. Onze kerstcadeau tip voor 2020 is daarom een horloge!

Horlogemerk #1 Seiko

Seiko is een wereldberoemd horloge merk uit Frankrijk. Onder de Seiko familie vallen verschillende Seiko modellen zoals Grand Seiko, Seiko Sport en Seiko prestige. Elk verschillende Seiko merk bevat een eigenschap die de horloge lijn uniek maakt. Zo bestaat Seiko Sport uit sporthorloges maar maakt Seiko ook klassieke en duikhorloges. Seiko staat bekend om de kwaliteit van de horloges tegen een vaak scherpe prijs. Brunott Juwelier uit Rotterdam en Capelle is officieel leverancier van Sieko. Voor alle verschillende soorten Seiko horloges kun je dus slagen bij Brunott Juwelier.

Horlogemerk #2 Tissot

Tissot is een Frans merk en sponsor van verschillende grote sportevenementen. Het merk Tissot heeft hierdoor wereldwijde bekendheid opgedaan. Ook het merk Tissot is verkrijgbaar bij de #1 juwelier uit Rotterdam, Brunott. Brunott is de oudste juwelier van Rotterdam en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De Rotterdamse vestiging is te vinden op de oude Binnenweg. De fysieke locatie in Capelle heeft een mooie plek in de Koperwiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *