Een origineel ‘schrijf’-cadeau voor hem en haar!

Ben je al een lange tijd op zoek naar hét perfecte cadeau voor jouw vriend of vriendin en houdt hij of zij van schrijven? Of wil je jezelf weer eens een keer lekker verwennen met iets moois? Dan is een Lamy pen bij pwakkerman het perfecte presentje! Een pen lijkt zo’n simpel en suf cadeau, terwijl er niets fijner is dan een mooie, design pen bij je te dragen! Daarnaast bestaan er ook nog zo veel verschillende soorten pennen en ook nog eens in allerlei kleuren. Wil je de pen nog persoonlijker maken? Laat er dan een tekst in graveren! Zo is het nóg specialer!

Waarom de Lamy pennen van P.W. Akkerman?

De naam Lamy heeft een bepaalde betekenis, het staat namelijk voor de schrijfwaren van hoogwaardige kwaliteit met daarnaast een perfecte functionaliteit. Het bedrijf is met de jaren onwijs gegroeid en heeft inmiddels meer dan 200 winkels in meer dan 80 verschillende landen! Daarnaast heeft P.W. Akkerman een ruime collectie aan pennen. Het is ook mogelijk om de door jou gekozen pen te laten personaliseren door deze te laten graven. De pen kan met maximaal twee regels gegraveerd worden. Dit maakt de pen nóg persoonlijker! Hoe leuk is dit om toe te voegen aan je cadeau? Benieuwd naar het diverse aanbod van de Lamy pennen? Klik dan op de volgende link: https://www.pwakkerman.com/nl/lamy en neem een kijkje op de site van P.W. Akkerman! 

De verschillende soorten Lamy pennen

De eerste Lamy pen die werd gelanceerd in 1952 zorgde voor dé grote doorbraak van het merk. De belangrijkste kenmerken van de Lamy vulpen zijn de unieke design en de uitzonderlijk fijne schrijfcomfort. De Lamy vulpen beschikt over een gouden of een hoogwaardige roestvrijstalen penpunt die ook in allerlei verschillende diktes verkrijgbaar is. Daarnaast hebben alle Lamy pennen een bijzonder lange levensduur omdat het bedrijf veel doet aan duurzaamheid. De pennen worden van duurzame materialen gemaakt. Het bedrijf maakt veel diverse pennen, zoals: de vulpen, de balpen, rollerball en vulpotlood. Met de klassieke uitstraling van de pennen en de verschillende stijlen, is er voor eenieder wel een perfecte pen te vinden!

Bestel jouw Lamy pen bij P.W. Akkerman!

De Lamy pennen zijn dus al vele jaren bekend in vele landen. Het bedrijf heeft meer dan 200 winkels geopend verspreid over meer dan 80 landen. Daarnaast behoort Lamy tot de meest toonaangevende fabrikanten van de exclusiefste schrijfsystemen van de wereld. Duurzaamheid staat ook heel erg hoog in het vaandel bij de pennen van Lamy. Je bent dus verzekert van een duurzame pen, echte kwaliteit dus! Dat de Lamy pen een mooi geschenk is om te geven, daar kan je niet meer omheen. De pen wordt geleverd in een mooi geschenkverpakking en is een sprookje om in ontvangst te mogen nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *