Bedrukte aanstekers

bedrukte aanstekers

Een aansteker kan dienen als een van de origineelste maar ook effectiefste visitekaartje van je onderneming. Dat zit zo: een aansteker wordt vaak uitgeleend, en passeert daardoor veel mensenhanden. Bedrukte aanstekers zullen door de mensen worden bekeken, en zijn daardoor erg geschikt om een product te personaliseren en te gebruiken om naamsbekendheid te creëren. Je kan hierbij denken aan het plaatsen van een afbeelding, logo of tekst, passend bij je onderneming. Hieronder opgesomd vind je de opties die je hebt bij het bedrukken van aanstekers. 

Kleur

Denk goed na over de (primaire) kleur van je aansteker die je laat bedrukken. Er zijn veel theorieën over welke kleuren en kleurencombinaties het beste de aandacht trekken. Ook zijn er combinaties van kleuren die je beter kan vermijden. Kies dus voor opvallende kleuren waardoor je bedrukte aansteker extra bekeken wordt en daardoor een effectief visitekaartje wordt. 

Verder roept een kleur vaak ook associaties op. Rood is een kleur van liefde en vurigheid, bij groen denk je eerder aan duurzaamheid. Je kan dus bedenken welke associaties je bij je bedrijf hebt en hierbij een goede kleur uitkiezen. 

bedrukte aanstekers

Illustratie

Het plaatsen van een illustratie op een aansteker kan ook goed werken om de aandacht te trekken. Het maakt de aansteker bovendien tot een uniek product wat mensen zullen willen houden, en wat opgemerkt wordt door anderen. Een tekening die simpel is, mooie, opvallende kleuren heeft en bij je onderneming past zal goed werken op een bedrukte aansteker. 

Functie 

Naast deze twee dingen is het goed om te bedenken waar je de aanstekers voor gaat gebruiken. Is het bijvoorbeeld een visitekaartje of ga je het gebruiken als relatiegeschenk of cadeautje voor vrienden? Maak als het een relatiegeschenk is de aansteker persoonlijker. Hierbij is het dan ook minder belangrijk om te kijken naar opvallendheid, en gaat het meer om eigenheid. Ook kun je denken aan verschillende soorten aanstekers als je ze aan vrienden gaat geven, die het bijvoorbeeld gebruiken voor het aansteken van een BBQ of kaarsen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *